A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Дата: 29.09.2023 15:05
Кількість переглядів: 54

  З 25 по 29 вересня стартує Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. В Жашківському опорному ліцеї №2 25 вересня  у 6 класі  проведено профілактичну бесіду "Як боротися з булінгом?" Було акцентовано увагу на таких питаннях як :"Що таке Булінг?", Якщо Ви стали свідком булінгу", "Якщо ти у ситуації булінгу", "Хто може й повинен захистити?".       Головною метою цієї бесіди було: сформувати в учнів, нетерпимість до проявів агресії; розвивати співчутливе ставлення до інших; сприяти розвитку навичок надання та отримання допомоги. Подивились  і обговорили відеоролик, правова допомога; мультфільм "Булінг у шкільному колективі".

   26 вересня педагогом соціальним, проведено  тренінг в 6 класі на тему:"Стоп булінг!", та профілактичну бесіду у 8-б класі "Я подолаю булінг", із подальшим переглядом і обговоренням  відео "Види та форми булінгу". Метою яких було: ознайомити учнів з поняттям булінгу, соціальними ролями у булінгу та стилями поведінки.

28 вересня у 5 класі було проведено тренінгове заняття "Що таке булінг?". В процесі проведення заходу виконали вправи: "Відгадай хто?", "Тягар емоцій", "Рука допомоги". Дали відповіді на такі запитання: "Як розпізнати булінг?", "Яка відповідальність передбачена за булінг?, та "Хто є відповідальним за вчинення булінгу?".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора