A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 14:39
Кількість переглядів: 12

Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Нині маємо десятки тисяч загиблих від російської зброї.

20 лютого 2014 року в середмісті столиці України загинула найбільша кількість осіб – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, одстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні.

 "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, була проведена година пам'яті   "Вони завжди у наших серцях" з учнями 6 класу бібліотекарем Кравчук О.І..У цей день згадали про подвиг учасників Революції гідності 2013 -2014  років та вшанували пам'ять загиблих під час протестів.

 


 [L1]


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора