A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Година спілкування на тему: «2 роки - незламності, сили та витримки!"»

Дата: 23.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 11

 Мета:вшанувати пам'ять жертв агресії Російської Федерації та героїв, захисників України, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

    24 лютого 2022 року назавжди розділило життя українців на до та після. О п'ятій ранку російські війська здійснили масовану повітряну атаку по всій території України та почали повномасштабний воєнний наступ. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

   Цей день назавжди змінив країну і кожного українця. Події, які залишили в минулому мирне розмірене життя. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів. За вісім років терору Донбасу та окупації Криму людоїдський апетит країни агресора зріс.

   На даному заході діти та асистенти вчителів разом із соціальним педагогом розповіли про свої спогади 24 лютого 2022 р.. Вони поділилися своїми переживаннями та думками, які вони відчували того дня. А також провели вікторину для справжніх українців, гру "Чи добре ти знаєш Україну?", гру "Впізнай українську пісню за мелодією". Це все проводилося з метою закріпити знання про свою Батьківщину, для того щоб жодна країна не могла нам нав'язати думки, що ми "штучно створена країна", адже у нас є своя давня історія, яку ми при кожній можливості повинні вивчати та закріплювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора