A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Дружини юних пожежників пригадали учасникам освітнього процесу про правила пожежної безпеки!

Дата: 23.03.2023 14:16
Кількість переглядів: 36

Щодня в нашій державі виникає в середньому 130-140 пожеж, на яких гине 10-12 чоловік, знищуються значні матеріальні цінності. Одна з поширених причин виникнення пожеж — це пустощі дітей з вогнем. Кількість таких пожеж вдається звести до мінімуму там, де серед дітей постійно проводиться роз’яснювальна і виховна робота.

Ефективність цієї роботи зростає, якщо в ній беруть участь діти. Найбільш поширеною формою залучення учнів для проведення пожежно-профілактичних заходів стало залучення їх в ДЮП.

Робота дружин юних пожежних спрямована на те, щоб діти навчилися оберігати від пожеж житлові будинки, школи, об’єкти національного господарства, ліс, урожай. Це значить, що, займаючись в дружині, юні пожежники виконують і справу великої державної ваги.

У нашій школі створені дружини юних пожежників (ДЮП) з учнів 5 класу під керівництвом педагога - організатора Заплішної Т. М.

23 березня  була проведена агітаційна робота для учнів ліцею. Лейтмотив виступу – правила пожежної безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, аніж працівники пожежно-рятувальної служби та її помічники.

Якщо, ви хочете врятувати своє життя та життя своїх близьких, будьте завжди уважні і обачливі, запамятайте всі правила поведінки в екстремальних ситуаціях і бережіть своє життя, бо воно дається лише один раз!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора