A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

День захисника України

Дата: 29.09.2023 13:30
Кількість переглядів: 30

   Наша держава відзначає День захисника України - день, який щорічно святкується 1 жовтня. Саме цього дня Україна вшановує тих, на чиїх плечах тримається наша державність і незалежність, тих, хто ціною власного життя оберігає нас від наступу загарбників  і виборює нашу свободу.

  Класним керівником Гоменюк С.С. та учнями 8-А класу було проведено захід присвячений цій даті. 

Метою даного заходу було:

– виховання глибоких і твердих національно-патріотичних переконань;
– виховання мужності, сміливості, наполегливості, дисциплінованості й ініціативності;
– виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя, у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних та загальнолюдських духовних і моральних цінностей;

– виховання свідомого громадянина, патріота, набуття молоддю соціального досвіду, високої культури міжнаціональних взаємин, формування у молоді потреби та уміння жити в громадському суспільстві, духовності та фізичної досконалості, моральної, художньо-естетичної культури;

– виховання поваги до українських захисників землі, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.

– розвивати театральні здібності, виразність та інтонаційність читання віршів, формувати дикцію.

– формувати патріотичні та духовні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння.

– прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, любов до Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора