A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

День відкритих дверей у Київському національному університеті культури і мистецтв

Дата: 22.02.2024 12:14
Кількість переглядів: 10

 Мрія абітурієнтів Університету культури про День відкритих дверей  здійснилась. Днями учні 11 класу Жашківського опорного ліцею №2 завітали до вишу, аби ознайомитись з новими умовами вступу та остаточно визначитись із майбутньою професією.  На вступників чекала інформативна екскурсія університетом, у якому функціонують 10 престижних факультетів: кіно і телебачення; дизайну і реклами; музичного мистецтва; режисури естради; інформаційної політики і кібербезпеки; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; журналістики і міжнародних відносин; хореографічного мистецтва; івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу; театру та кіно.

    Презентували факультети декани, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники, окресливши молоді переваги навчання і перспективи працевлаштування за фахом в Україні і за кордоном. Зокрема, абітурієнти дізнались, що Університет культури співпрацює із провідними вишами Польщі, Італії, Англії, Франції, Німеччини, і є можливість отримати подвійний диплом – українського та європейського зразка.

    Знаковою подією Дня відкритих дверей стала зустріч абітурієнтів із ректором Університету культури Михайлом Поплавським, який порадив їм бути активними і цілеспрямованими.

    Мета університету – розкрити ваш потенціал і допомогти реалізувати здорові творчі амбіції. Якщо ви хочете досягти успіху – атакуйте життя і впевнено йдіть до своєї мети.

    Зрозумійте, чого ви хочете, що робить вас щасливими, і неодмінно зробіть це своєю професією!

    Будьте режисерами свого життя! Виш чекає на талановиту й амбітну молодь, у якої емоційний інтелект із творчо-прикладним характером починає і виграє!

Школярі відчули атмосферу студентського життя, поспілкувавшись із викладачами, майбутніми зірковими майстрами курсів, студентами, керівництвом університету.

https://kuk.edu.ua/

https://www.facebook.com/universityKuk/

https://www.instagram.com/kuk_official_profile/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора