A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Корекційно – розвивальне тренінгове заняття для учнів 8 –го класу з розвитку навичок особистісної взаємодії з іншими людьми (дітьми), розуміння власної ідентичності на тему: « Подорож до країни «Я»

Дата: 22.12.2020 11:56
Кількість переглядів: 94

На занятті учні визначилися з особистими рисами характеру, які допомогають їм у вирішенні певних ситуацій для досягнення успіху.

Поділилися емоціями, які вони відчували в «ситуаціях успіху». Визначили свої позитивні сторони характеру і негативні, які є корисними у відповідних ситуаціях для досягнення мети. Також усвідомили, які б позитивні риси характеру їм би хотілось набути, а яких негативних рис взагалі – позбутися.

Під час заняття кожен учень класу зрозумів свою унікальність та неповторність. Пояснили поняття: толерантність, коректність, емпатія; та усвідомили, що дуже значущим у розмові та поданні в усній формі інформації є – інтонація голосу.

На завершення (за допомогою двох тренінгових вправ) заняття учні пройшли свідоме психодіагностичне тестування  на визначення власного бачення свої значущості  в шкільному  середовищі (клас) і усвідомили , яке місце насправді в ньому займають в очах однолітків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора