A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Бесіди: «Дорожні знаки та їх значення» та «Правила для пішоходів»

Дата: 16.11.2023 11:27
Кількість переглядів: 20

    У рамках Тижня безпеки дорожнього руху асистентами вчителів Цимбал Н.В. та Коломієць В.В. для учнів з ООП були проведені бесіди на теми: «Дорожні знаки та їх значення» та «Правила для пішоходів». 

   Мета: виявити рівень готовності учнів з ООП вирішувати дорожньо-транспортні ситуації; закріплювати правила дорожнього руху, вчити застосовувати знання, отримані раніше в практичній діяльності. Вдосконалювати вміння дітей розрізняти дорожні знаки; уважно слухати дорослого та свого товариша; відповідати на запитання. Закріпляти уявлення дітей про призначення світлофора, про його сигнали. 

  У рамках Тижня безпеки дорожнього руху лейтинантами Жашківського відділення поліції Уманського відділу головного управління в Черкаській області було проведено профілактичну бесіду для учнів з ООП. Вони розповіли ліцеїстам про найпоширеніші випадки порушення правил дорожнього руху пішоходами і водіями, нагадали правила надання першої медичної допомоги та підкреслили важливість небайдужого ставлення до оточуючих для побудови здорового суспільства.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора