A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

 «Гідні бути українцями»

Дата: 22.11.2023 10:49
Кількість переглядів: 17

Представники учнівського самоврядування стали учасниками виховного західу  «Гідні бути українцями» ,присвяченого дню Гідності та Свободи.

З метою виховування патріотизму та гідності, розуміння єдності та цілісності України, особистої відповідальності за долю держави на виховний захід завітали майор запасу, головний спеціаліст відділення рекрутингу та комплектування 2 відділення Уманського РТЦК та СП Козаков А. В. та старший солдат, інструктор відділення рекрутингу та комплектування 2 відділення Уманського РТЦК та СП , колишній вчитель захисту України, захисник нашої держави Приймак В. Ю.

Учні виконували гімн України, вшанували хвилиною мовчання  пам’ять Героїв Небесної Сотні, захисників і захисниць України, які зараз боронять нашу Землю,  переглядали документальні фільми «Небесна сотня. Зима, що нас змінила». Відзначаючи День Гідності та Свободи, діти були сповнені гордістю за наших захисників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність держави від російської агресії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора