A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Учнівське самоврядування

Дата: від до Скинути

Флешмоб "Візьми з собою улюблену іграшку".

 Цікаво пройшов у ліцеї фешмоб "Візьми з собою улюблену іграшку", який організували учасники самоврядування. Захід проводився, щоб підбадьорити дітей та мотивувати до уроків.

15:47 13.10.2023

Як вберегти ментальне здоров’я?

   З нагоди святкування Дня ментального здоров’я класні керівники разом зі своїми учнями підготували та провели всеукраїнський урок з ментального здоров’я «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» з метою показати дітям, як діяти, щоб опанувати позитивні практики турботи про себе, як долати стрес під час війни.   

14:44 10.10.2023

Навчальна гра   “Покрова - свято Козацьке”.

  “Покрова - свято Козацьке”. Це назва навчальної гри, яку провела педагог - організатор Заплішна Т.М. з учнями 6 класу. Змагались два курені. Діти розповідали про історію створення свята Покрови, були учасниками інтелектуального конкурсу з теми козацтва. Цікаво пройшли конкурси кашоварів, колективний малюнок, гра “Так чи ні?”. Діти проявили творчість, згуртованість. Даний захід сприяв формуванню інтересу до історичного минулого українського народу.

15:34 02.10.2023

Сторінками партизанської слави.

  22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою з фашистськими окупантами, і тих, хто у ворожому тилу сьогодні допомагає Збройним Силам України гнати ворогів із захоплених територій нашої держави.  До цієї знаменної дати педагог – організатор  Заплішна Т. М. провела інформаційну годину «Сторінками партизанської  слави». Члени учнівського самоврядування організували до  перегляду змістовні відеофільми «Ти пам'ятай, ніколи не забудь»  та «Подвигу жити вічно!». Вчитель історії Коваль В.П. разом з бібліотекарем Кравчук О.І. провели годину спілкування «Юні борці – партизани». 

15:26 22.09.2023

Міжнародний день миру.

       Цей день для кожного мешканця нашої країни особливо щемливий. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на території нашої держави, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

15:04 21.09.2023

Безпека руху. Ми на дорозі.

   Учнівське самоврядування активно долучилось до проведення заходів до місячника дорожнього руху.

15:21 18.09.2023

Танцювальний флешмоб для молодших школярів.

  Лідер учнівського самоврядування Ткаченко Надія організувала танцювальний флешмоб для молодших школярів на новому спортивному майданчику. діти весело і з задоволенням провели час.

15:10 15.09.2023

ВДЯЧНІ ЗСУ !

 Сердечно дякуємо нашим захисникам і захисницям за те, що ми маємо змогу відвідувати ліцей, здобувати нові знання, спілкуватися з друзями. Допомогу (речі першої потреби), яку зібрали у ліцеї передали у благодійний фонд «Ми єдина Україна». Сподіваємось, що наша підтримка стане гарним подарунком ЗСУ. Все буде Україна!

14:30 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора