A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Учнівське самоврядування

Дата: від до Скинути

З Днем ЗСУ!

Замість «вітаю» ми вкотре кажемо ДЯКУЮ!!! Кожному Захиснику та Захисниці! Кожному офіцеру, сержанту, солдату!! Що сьогодні в окопах. Десь там сьогодні і Святий Миколай.. Нехай береже вас! І боронить, як ви - нашу рідну Україну! З Днем ЗСУ!!!

19:52 06.12.2023

Вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі

    Масове вбивство у Політехнічній школі відбулося 6 грудня 1989 року, під час якої злочинець Марк Лепін розстріляв 14 студенок і поранив 13 інших в ім'я «боротьби з фемінізмом». Розстріл жінок мав великий резонанс у суспільстві: він загострив увагу на проблемі насильства проти жінок і призвів до жорсткішого контролю за розповсюдженням вогнепальної зброї у Канаді. В пам'ять про напад у Канаді запроваджено Національний день пам'яті та боротьби з насильством проти всіх форм насильства над жінками (символом цього дня є стрічка білого кольору). Обставини злочину, який скоїв Лепін, і мотиви, які він пояснив у передсмертному листі, спричинили жваве обговорення, а саме загострили увагу на проблемі насильства проти жінок. У Монреалі та декількох інших містах Канади були споруджені меморіали жертвам цієї трагедії.

10:02 06.12.2023

Міжнародний день волонтера

 5 грудня — Міжнародний день волонтера. Цей день відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця. Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

12:04 05.12.2023

Акція " Щедрий вівторок"

Сьогодні десятки тисяч патріотів захищають від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. 28 листопада 2023 р. в межах акції "Щедрий вівторок" учні, батьки та працівники Жашківського опорного ліцею №2  приєдналися до благодійного марафону на підтримку Збройних Сил України.

13:57 01.12.2023

 «Гідні бути українцями»

Представники учнівського самоврядування стали учасниками виховного західу  «Гідні бути українцями» ,присвяченого дню Гідності та Свободи.

10:49 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора