A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Робота групи продовженого дня

Дата: від до Скинути

"Безпечна поведінка в соціумі"

12.04.2021 р. проведено виховний захід "Безпечна поведінка в соціумі" за участю соціального педагога та психолога. Мета цього заняття закріпити правила безпечної поведінки в повсякденному житті, покращити знання учнів та спонукати їх до аналізу небезпек,що можуть трапитись, робити висновки, розвивати логічне мислення.

20:08 23.05.2021

Бесіда на тему "Особиста безпека дитини"

21 квітня Маринчук О.Б. на ГПВ провела бесіду на тему "Особиста безпека дитини". Мета: виховувати правила безпечної поведінки в повсякденному житті, покращити знання учнів та спонукати їх до аналізу небезпек,що можуть трапитись. Розвивати логічне мислення, аналізувати, порівнювати, робити висновки.

20:38 22.04.2021

Виховна година "Найбільше багатство-здоров'я"

До Всесвітнього дня здоров'я-07.04.2001р. на групі продовженого дня  Маринчук О.Б. провела виховну годину "Найбільше багатство-здоров'я". Мета цього заходу- допомогти краще зрозуміти значення понять "здоров'я", формувати  уявлення учнів про здоровий спосіб життя. Розвивати пізнавальну активність, учити міркувати, виховувати волю і характер.

19:07 20.04.2021

Розвиваюче заняття на тему: "В пошуках барвистої веселки"

31.03.2021 р. на групі продовженого дня  проведено  розвиваюче  заняття "В пошуках барвистої веселки". Мета цього заняття заключала в собі такі завдання: закріпити знання дітей про веселку, з яких кольорів вона складається, вміння орієнтуватися в просторі, висловлювати і обгрунтовувати свої судження та сприяти формуванню дружніх взаємин між дітьми.

15:47 31.03.2021

Виховна бесіда "Ми за безпечний Інтернет"

На групі подовженого дня 25.02.2021 року проведено виховну бесіду "Ми за безпечний Інтернет" за участю вихователя ГПД Маринчук О.Б. та соціального педагога Швець О.П. з метою розширення уявлення учнів про мережу інтернет, особливо молодших користувачів. Сформувати уявлення про небезпеку, яка може бути в Інтернеті та виховувати вміння безпечно користуватися мережею Інтернет.

16:51 01.03.2021

«Будь чистим і охайним»

26 січня  було проведено  годину  здоров’я «Будь чистим і охайним»,  на  якій  медсестра  школи Петренко Н.В. разом з вихователем  ГПД Шкурінською І.М. звернули увагу  на  основні  правила особистої гігієни; ведення  здорового способу життя,  виховання волі і бережливого ставлення  до свого  здоров’я.

12:23 26.01.2021

Права дитини - вивчай сумлінно!

До 16 днів проти насильства на групі продовженого дня 10 грудня було проведено виховний захід "Права дитини - вивчай сумлінно". Основною метою виховного заходу було ознайомити учнів з їхніми основними правами та обов'язками. Вмінню захищати себе при порушенні прав дитини, виховувати дисциплінованість і повагу до законів України.

14:16 15.12.2020

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.  Бібліотекарем школи та вихователем ГПД  була проведена виховна година «Діти проти насильства!»  з учнями 1-4 класів з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.Профілактика жорстокої поведінки, бездоглядності, безпритульності дітей, непорозуміння в сім'ї .Дити мають зрозуміти , що насилля є порушенням прав людини. Кожен з нас має сказати "Ні!" насиллю у власній родині. Адже сім'я - це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.

12:34 07.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора