A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Ура! Ми-команда!

Дата: 26.05.2020 21:29
Кількість переглядів: 114

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19», з 12 березня 2020 оголошено карантин і  всім освітнім закладам було рекомендовано налагодити можливість отримувати знання та спілкуватись з педагогами, батьками та учнями за допомогою дистанційних технологій. Отож карантин не став приводом для припинення навчання.

У 2020 ми маємо величезні ресурси для дистанційного навчання Google Classroom, МійКлас, Viber, Instagram, Skype, Zoom.

Отож, всі  педагоги Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 перейшли на дистанційне навчання зі своїми учнями. Насамперед, розробили  індивідуальний план роботи дистанційного навчання, налагодили зв'язок між усіма учасниками освітнього процесу, обрали ресурси, методи та форми навчання, а також ознайомили учнів та батьків з чіткими інструкціями щодо виконання завдань, термінів здачі та оцінюванням.

Були проведені онлайн-уроки з використанням відео, аудіо матеріалів, онлайн-спілкування, відеоконференції, онлайн олімпіади з навчальних дисциплін. Також педагоги рекомендували переглядати відео уроки , які транслювали телеканали за підтримки Міністерства освіти і науки України, по телебаченню або за допомогою You Tube.

Така форма роботи сучасна, цікава, і можливо, у перші дні була не зовсім  зрозумілою декому. Але все ж таки  в умовах національного карантину  у закладі співпраця не припинялася, а проводилася у нових сучасних формах з дистанційним процесом навчання. Це великий виклик  не лише для батьків, а й для всього освітнього процесу.

Адміністрація Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2  висловлює щиру подяку вчителям за організовану та проведену роботу у формі  дистанційного навчання, співпрацю з батьками.

Батькам та учням адресуємо слова вдячності за підготовку та вчасне виконання учительських доручень, за активну участь у різноманітних онлайн заходах і святах, зокрема, виставках «Великодній кошик»,  до Дня Чорнобильської трагедії "Чорнобильська біда", Дня Перемоги «Пам'ятаємо, а отже - переможемо!, Дня вишиванки, Дня Матері. До речі, за результатами дистанційного Міжнародного конкурсу «Балтійський Бриз» учениця 5 класу Бондар Софія,  вихованка Ансамблю Жашківських гармоністів,  підготувала  музичний відео виступ і стала лауреатом Диплому І ступеня.

Тож сьогодні уся шкільна родина з нетерпінням чекає спілкування наживо, а  кожен з нас свідомий того, що посткарантинні зустрічі, в основу яких покладено безліч нових ідеї, неодмінно відбудуться.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора