A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Дари Осені - 2020!

Дата: 18.09.2020 20:52
Кількість переглядів: 122

Вже традиційним стало проведення виставки дитячих робіт з овочів та фруктів “Дарунки пані Осені” в Жашківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2. І  кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт!

Різномаїття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи. Ніхто не залишився осторонь, всі учні мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і виноград, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого . А які цікаві фігури з овочів були представлені увазі присутніх на осінньому святі! Позитивні емоції та естетичну насолоду отримали всі – від найменших до найстарших учасників святкової феєрії Царства осені. Всі класи блискуче попрацювали і внесли свою нотку, своє бачення світу у палітру кольорів Красуні.

Не покидай нас, золотисто-сонячна Королева садів і полів! Ще так хочеться насолодитись твоїм теплом і щедрістю дарів! Хай не летять у вирій журавлі! Сьогодні Свято присвятили ми Тобі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора