A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Особливий першовересень 2020

Дата: 03.09.2020 20:32
Кількість переглядів: 104

1 вересня 2020 року для усіх нас стало особливим, навіть, на жаль, помітно «закоронованим». Першовересень таки потішив дітвору можливістю по-справжньому відчути себе учасниками освітнього процесу і нарешті завітали до ошатних класів на свої перші у цьому навчальному році уроки, хоч і без традиційної урочистої лінійки.
Приємно, що педагоги, учні та батьки, оволодівши попередньо усіма можливими та доступними засобами, оригінально та по-родинному щиро привітали один одного у соцмережах на широкий загал, а вже у навчальних закладах вимушені були дотримуватися усіх рекомендацій та обмежень.
Звичайно, ж хвилювалися усі: і діти, і батьки, й учителі, та неабияк – наймолодші – першокласники і найстарші – випускники. Традиція велелюдного урочистого свята упродовж десятиліть єднала покоління у пам’ятних лінійках, спільних з батьками перших уроках та гамірних фотосесіях. А тепер вимушено настав час масок, дезінфекторів і взагалі – навчання у незвичному форматі. Але все ж – навчання!
Ось такий він, наш  першовересень: щедрий на дитячу радість, особливий на карантинні обмеження, однак рясний на батьківську любов і підтримку, завдяки яким все обов’язково вдасться! Успіхів вам, діти, терпіння і натхнення, педагоги, віри і мудрості, батьки!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора