A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Співпраця з «Жашківським бюро правової допомоги» та Жашківським районним відділом державної реєстрації  актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області

Дата: 04.09.2019 19:15
Кількість переглядів: 146

Будь-яка людина, починаючи з самих юних років, стикається з ситуаціями, коли необхідно знати свої права та обов'язки. По мірі дорослішання підлітки часто не знають, як вчинити і як захистити свої права. Що робити, з ким порадитися та куди звертатись за допомогою?

Відділом «Жашківського бюро правової допомоги»  у рамках співпраці з Жашківським районним відділом державної реєстрації  актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області 04 вересня 2019 року  проведено лекцію - бесіду про права дитини. Школярам 6-7 класів розповіли їх права і обов'язки. Діти дізналися багато нового. Як в різні століття ставилися до дітей, коли з'явилася конвенція про права дитини і що робити якщо порушують права дитини. Важливим під час зустрічі було роз’яснення школярам їхніх обов’язків у всіх сферах життя: в школі, вдома, у відносинах між учнями класу, толерантних стосунках між хлопчиками і дівчатками; виховання поваги до вчителів, однолітків та людей похилого віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора