A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Зустріч з викладацьким колективом НУБіП України

Дата: 21.01.2020 17:22
Кількість переглядів: 186

21 січня 2020 року на базі Верхняцького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 - ліцей» відбулася зустріч з викладацьким колективом НУБіП України,

а саме:

  • Квашою Сергієм Миколайовичем, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України.
  • Ясеновою Іриною Сергіївною, доцент кафедри комп’ютерних наук- «Інформаційні революції»
  • Дмитренко Євгенієм Анатолійовичем, кандидат технічних наук, старший викладач кафедри будівництва -  «Використання комп’ютерних технологій у промисловому будівництві як запорука успіху сучасного фахівця»
  •  Ярош Анною В’ячеславівною, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології - «Сучасні можливості зрошувальних технологій в умовах глобальних змін клімату»
  •   Броварським Валерієм Дмитровичем - доктор с.-г. наук, професор кафедри конярства і бджільництва - «Біологія життя і значення медоносних бджіл»
  • Скрипник Галиною Олексіївною, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів -  «Фінансова грамотність - запорука добробуту сім’ї та економічного піднесення України»
  • Калуга Володимиром Федоровичем  - д.філос.наук, професор кафедри міжнародних відносин та гуманітарних дисциплін -  «Як досягти успіху та зробити життя затишним».

і  школярами м. Христинівка та Жашківської ОТГ.

Цікаву лекцію провів Валерій Броварський – д. с.-г. н., професор кафедри конярства і бджільництва НУБіП України, який проінформував школярів про наукові розробки кафедри з питань біології розмноження бджіл, сучасних технологій репродукції племінного матеріалу, останніх розробок, що стосуються одержання, оцінки якості, первинної обробки та зберігання бджолиного обніжжя та перги. Наголосив на потребі у молодих спеціалістах у галузі бджільництва.

Змістовний матеріал подала  і Ярош Анна В’ячеславівна про сучасні можливості зрошувальних технологій в умовах глобальних змін клімату.

Під час зустрічі викладачі розповіли про перспективи навчання та отримання диплома НУБіП України, про переваги компактного розташування учбового містечка, матеріальну базу та умови вступу до університету. Присутніх зацікавила інформація про стажування за кордоном, можливості навчання за програмою подвійних дипломів, умови проживання в гуртожитках та організацію дозвілля студентів. Підтримав розповідь яскравий та пізнавальний ролик про університет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора