A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Відбувся районний етап Фестивалю дружин юних пожежних 2019!

Дата: 25.03.2019 16:00
Кількість переглядів: 179

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 березня на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів  відбувся районний етап Фестивалю дружин юних пожежних. У ньому взяли участь сім команд, однією з них була команда Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 «Вогник». У програмі Фестивалю проводилися такі конкурси: «Візитка», «Домашнє завдання», відеоролик «Завжди і всюди – безпеці бути!».

У конкурсі «Візитка» команда «Вогник» ознайомила з роботою рятувальників, закликами та правилами пожежної служби. У «Домашньому завданні» члени дружини порушили актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення та надали рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях. Конкурс відеоролика «Завжди і всюди – безпеці бути!» розповідалось  про свою діяльність протягом року щодо навчання однолітків та молодших школярів правилам поводження під час виникнення надзвичайних ситуацій та запобігання їх. Виступи колективів показали, що всі команди мали високий рівень підготовки.

Після завершення змагань команда «Вогник» з гордістю вирушили до  Арт-кафе,  де смакували солодощами та ділилися враженнями від виступу.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора