A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Результати ЗНО з математики

Дата: 27.06.2020 15:35
Кількість переглядів: 136

Результати ЗНО з математики оголосять до 17 липня!

Визначення офіційних результатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики відбуватиметься у декілька етапів.

Спочатку відбудеться комп’ютерна обробка сертифікаційних робіт учасників ЗНО та перевірка екзаменаторами завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю №№25-35.

Після цього буде визначено кількість тестових балів для кожної сертифікаційної роботи.

На наступному етапі, спеціально створена експертна комісія з питань визначення результатів ЗНО, ухвалить рішення про встановлення порога «склав/не склав».

Учасники ЗНО, які не подолають визначений пороговий бал, вважатимуться такими, хто тест не склав.

Результати тих учасників, які подолають пороговий бал, будуть визначені за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів. Рейтингова оцінка за шкалою 100–200 балів буде відображати місце результату учасника серед результатів інших абітурієнтів.

Установлення порогу «склав / не склав» та визначення результатів зовнішнього оцінювання з математики відбудеться до 16 липня.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики відбудеться не пізніше 17 липня.

Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації випускників, які цього року виявили бажання зарахувати результати ЗНО як ДПА з математики.

При оголошенні результатів ЗНО з математики будуть оприлюднені таблиці переведення тестових балів за шкалою від 100 до 200 балів і таблиці за шкалою від 1 до 12 балів.

Завантажити тестовий зошит ви можете за посиланням.

ЗНО-2020: ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ З МАТЕМАТИКИ

Наказом Міністерства освіти і науки України від 11 травня № 635 урегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів:

• українська мова і література
• історія України
• математика
• біологія
• географія
• фізика
• хімія
• англійська мова
• іспанська мова
• німецька мова
• французька мова

Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання,  затвердженим наказами Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року №696, від 20 грудня 2018 року № 1426.

Переклад завдань сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії здійснюватиметься кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора