A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Зустріч з представниками правоохоронних органів

Дата: 04.03.2021 14:38
Кількість переглядів: 77

4 березня 2021 року з метою попередження та профілактики правопорушень, підвищення рівня вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень серед малолітніх та неповнолітніх дітей, зокрема, почастішали анонімні виклики про замінування адміністративних будівель, закладів освіти, випадки булінгу (цькування) учасників освітнього процесу,  розвитку правової та здоров’язберігаючої компетенції до Жашківського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів №2 на зустріч з учнями завітали інспектор СЮПВП Уманського РЦПТУНП в Черкаській області, лейтенант поліції Бакал Тетяна Миколаївна, начальник Жашківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області Піддубняк Максим Васильович, начальник Жашківського бюро правої допомоги Лавренюк Алла Юріївна.

Під час зустрічі гості розповіли учням про відповідальність за скоєння правопорушень,  ознайомили з переліком правопорушень, за які передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність, звернули увагу на проблеми, які породжуються вживанням алкогольних та наркотичних речовин.

Тетяна Миколаївна відзначила, що незнання законів не звільняє від відповідальності і підкреслили необхідність вивчення  правознавства.

Окремо виділили питання про співвідношення прав та обов’язків дітей. Алла Юріївна  підкреслила, що права дитини мають бути захищені і ознайомили учнів з переліком їхніх прав. Наголосила про недопустимість насилля в сім’ї і ознайомила учнів з контактними даними служби у справах неповнолітніх.

Адміністрація закладу вдячна гостям за співпрацю та висловлює сподівання на продовження розпочатого діалогу між учнями та представниками правоохоронних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора