A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Обираємо разом підручники, за якими навчатимось

Дата: 12.11.2020 14:06
Кількість переглядів: 76

Обираємо разом підручники, за якими навчатимось

 

Українська мова і читання : Підручник інтегрованого курсу для 3 класу закладів загальної середньої освіти / Г. С. Остапенко. — Київ : Світич, 2020.      Я досліджую світ : Підручник інтегрованого курсу для 3 класу закладів загальної середньої освіти / О. В. Волощенко, О. П. Козак, Г. С. Остапенко. — Київ : Світич, 2020.     Мистецтво : Підручник інтегрованого курсу для 3 класу закладів загальної середньої освіти / І. Б. Стеценко, Г. С. Остапенко. — Київ : Світич, 2020.

 

Результат пошуку зображень за запитом Вибираємо підручники на 3 і 7 клас  Результат пошуку зображень за запитом Вибираємо підручники на 3 і 7 клас  Результат пошуку зображень за запитом Вибираємо підручники на 3 і 7 клас

МОН проведе конкурсний відбір підручників для 3 та 7 класів.

Відповідний наказ Міністерства освіти та науки з переліком підручників оприлюднений на сайті Інстутуту модернізації змісту освіти МОН.

"У 2019/2020 навчальному році Міністерством освіти та науки України передбачаються конкурсні відбори підручників для 3 та 7 класів закладів загальної середньої освіти" - йдеться у документі.

Зазначається, що конкурсний відбір буде здійснюватися за новим порядком про конкурсний відбір підручників, крім електрон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора