A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Фізкультура і спорт у нашому житті

Дата: 15.09.2019 13:26
Кількість переглядів: 160

   "Спорт-здоров'я, спорт - це сила, що дає всім дітям крила!!" - під таким гаслом пройшов тиждень фізкультури та спорту в Жашківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. В Україні офіційно свято проводиться у другу суботу вересня.

   Протягом тижня в нашому закладі відбулися заходи приурочені до цього дня: Олімпійські уроки на тему: "Історія Олімпійських ігор", "Українські спортсмени в Олімпійських іграх", " Визначні досягнення олімпійців України, Черкащини, Жашківщини"; проводились змагання: з настільного тенісу, дартсу, конкурси "Найкращий стройовий крок",  "Веселі старти" та ін., "Свято з футболу".

   Підсумком стало проведення у нашому спортивному залі відкритого турніру Жашківської громади з волейболу, в яких взяли участь команди м. Жашкова (молодь), команда Жашкова - (дорослі), с. Скибин -- (Жашківської ОТГ), "Сокіл" (Соколівської ОТГ) і команда Бузівської ОТГ.

   Підтримати здоровий дух суперництва прийшли ветерани спорту: Вовк М. М., Чорний М., Загарія А.М ( с. Скибин); та активісти спорту: Сопінський В., Лавренюк Б. (Жашківська ОТГ), Дем'янчук В.В. (Соколівська ОТГ), Слухай О. (Бузівська ОТГ). Також відвідали змагання Мазур Д. В. ( директор Жашківського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки, чемпіон світу, Європи та Євразії з пауерліфтингу), Черниш Я. О. (призер Чемпіонату України зі штовхання ядра,срібний призер чемпіонату світу з футболу серед гравців із вадами опорно-рухового апарату (2019 р.)).

   Нагородження проводив голова Жашківської ОТГ Цибровський І. А. ( чемпіон світу і Євразії з різних видів єдиноборств).

   Цей захід  об’єднав  педагогів, дітей та батьків та надав можливість привернути увагу до фізкультури, спорту та здорового способу життя.

                      

                   

                  

                

           

            

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора