A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №2
Жашківської міської ради Черкаської області

Випуск дев’ятикласників!

Дата: 20.06.2019 08:17
Кількість переглядів: 185

Дорогі дев’ятикласники!

Сердечно вітаю вас зі святом – врученням свідоцтв про базову загальну середню освіту.
Ось і настав цей день. День святковий, радісний, незвичний. Для когось – день прощання зі школою, щирими друзями, добрими наставниками. Впевнено прямуйте по шляху, який обрали, пам’ятаючи, що ви є випускниками Жашківського закладу №2, адже вона з честю виконала свою місію – долучила вас до джерел культури і духовності, збагатила скарбами знань.
Вітаю учнів, які продовжать навчання у рідній школі!
Ви будете опановувати нові цікаві дисципліни, спецкурси, зможете реалізувати себе як лідери учнівського самоврядування, брати участь у яскравих конкурсах, змаганнях.
Мої найщиріші вітання вам, шановні батьки, бабусі та дідусі. Сьогодні ваші діти та онуки зроблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родовід, віддаючи сили і знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Щиро бажаю, хай збуваються мрії ваших родин!

Окремо велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, безмежне терпіння та щоденне виконання такої високої місії, як виховання підростаючого покоління!

Любі діти! Щиро бажаю вам гарного відпочинку влітку, незабутніх миттєвостей життя, справжніх відкриттів.

Нехай ваш випуск завжди залишається таким же гарним і щасливим, як в цей день. Бажаю всім феєричного випускного вечора!.

Сподіваюся, що випускний вечір пройде на високому рівні і подарує масу зворушливих спогадів на довгий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора